Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: cekina
Категория: Спорт
Прочетен: 212258
Постинги: 129
Коментари: 174
Гласове: 207
Постинг
16.10.2007 19:59 - Славия /р 1993г/ ОТЧАЯХМЕ И "Елит"
Автор: cekina Категория: Спорт   
Прочетен: 753 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.10.2007 21:35


8 кръг; 16.Х.2007-Славия-Елит 6:0. Почивката в VІІ кръг явно се бе отразила на белите. Невероятен хъс за игра демонстрираха футболистите на Славия. Още в 4 мин. талантът на Живко/№11/ блесна отново. Бързината и точният му удар донесоха първия ни гол. Още не бе изминала и минута, когато Живко ни зарадва отново след чудесна комбинация със Стоян-2:0. Окрилени от резултата, белите разнообразиха атаките си и ни демонстрираха красив и стойностен футбол. Дейните Ники/№25/ Мони/№6/ и Боби/№7/ бяха в основата на всяка атака. В 12 мин. Яни/№9/ направи резултата класически 3:0. Това, което впечатли всички ни, че вместо да намалят оборотите, белите превключиха и увеличиха темпото. Атаките в дълбочина подхващани от Цекин/№5/ и Стоян/№2/ донесоха удоволствие и наслада на зрителите.Всеотдайният Боби/№7/
не можа да отбележи днес, но формата му е завидна-браво!
 В 25-та мин. Стоян, Божо и Живко разкриха истинския потенциал на бялата атака, завършила с поредния гол на Живко. Но днес Живко не се успокои, докато не отбеляза и четвъртия си гол в 28 мин. Яни сложи край на полувремето с гол, умело изработен и невкаран от Боби.
 Второто полувреме отново славистите диктуваха темпото и правилата на терена. Цекин/№5/ отново бе изтеглен в нападение, което явно е един интересен замисъл на треньора вече трети мач. Цекин имаше голямото желание да бъде полезен и ефективен, но за съжаление и двата му красиви гола бяха отменени със съмнителни засади. Видеорепортажът доказва, че голът му с глава можеше и да бъде приет от главния съдия.
 Смените направени през второто полувреме снижиха темпото, а и резултат 6:0 се видя достатъчен на момчетата.
 Днешното първо полувреме ни донесе приятни емоции и изживявания. С нетърпение чакаме изявите на славистите в събота , които ще гостуват на игрището на НСА.


Тагове:   елит,   ОТЧАЯХМЕ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене