Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: cekina
Категория: Спорт
Прочетен: 212255
Постинги: 129
Коментари: 174
Гласове: 207
Постинг
14.09.2008 18:45 - "Славия "/р 1993г/ Първи кръг-Първа победа над ЛС ІІ
Автор: cekina Категория: Спорт   
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.09.2008 20:39


14. 09. 2008г
Най-сетне столичното първенство стартира, на третата определена дата. Е знаете, че сме в България-оправдания безчет.
Гостувахме, спечелихме. Важна психологическа победа над един от най-неудобните ни съперници-Левски Раковски. Резултатът 0:1 не може да отрази безсилието в синьо и апатията в бяло. Пропуснахме великолепна възможност отново да отстреляме "любимците" си с 6 гола, както направихме преди пет месеца. Славистите само могат да съжаляват, по-беззъб ЛС Раковски няма да срещнат. Пропуските пред синята врата надминаха 10, а голът висеше на косъм, но отказваше да влезе. Едва в 64 мин. Стоян Георгиев с №9 показа класа и с глава откри за белите. Живко Григоров №11 и Божидар Васев №8 продължиха да пропускат. Вратарят ни замръзна, недокосвайки топката 88 минути. Едва в края на мача необмисленият фаул изработен от Вили Вълков, раздвижи Краси и публиката по трибуните. Съдийското безсилие е като под индиго и в А група , и в Б група, но при децата и юношите е престъпление. Нека Ви звучи сексистки, но двете какички по фланга бяха сбъркали неделното си занимание. Играха ролята на мажоретки и марионетки. Да се учат-няма проблем, но не и при младшата, не и с шампионите на България.
Искам да откроя сърцатата игра на защитата и най-вече на Алекс Иванов №3 и Стоян Предев №2. В средата на терена чудесни отигравания и включвания имаха Григор Григоров №24 и Божидар Васев №8.
Трудно начало на ливадето, наречено Раковски.Не правете асоциации като мен/ титлата завоювахме в град Раковски/ с името Раковски. Долнопробното спортно съоръжение, което издига руини в сърцето на столицата е позор за футболните перчеми и хора, които пишат меморандуми и взеат решения в Царско село уж в името на децата. За пореден ден децата ни играха сред "лунните кратери" и зеещите дупки на ливадата в кв. Иван Вазов. Това, че не чухме воя на линейки, отнасящи увредени 15 годишни юноши , се дължи единствено и само на деня Кръстовден и божията закрила над момчетата ни. За пореден път питам господата управляващи футболната ни централа-защо жертвате момчетата? Кой Ви дава право? Отбор, който не предлага терени според изискванията- да бъде санкциониран и принуден да гостува там, където има подходящи условия. Журналистите ни заливат с ненужното инфо кой с коя и къде от група А, но да напишат 3 реда за ДЮШ явно не е престижно. Момчетата ни обичат футбола, живеят и горят за играта, но никой не го е грижа за тяхното здраве и бъдеще.
ЛС Раковски-Славия 0:1
Стартов състав: Красимир Иванов №1, Стоян Предев №2, Алекс Иванов №3, Вили Вълков №17, Денис Димитров №4, Борис Добрев №7, Божидар Васев №8,
Григор Григоров №24, Николай Иванов №10, Стоян Георгиев №9, Живко Григоров №11
Влезли в игра: Иван Стойчев №20/73мин/, Георги Цветанов №23/78м/
Ивайло Стаменов №13/46мин/
Контузени Валери Цекин №5, Георги Асенов №16, Симеон Васев №14

http://topsport.ibox.bg/news/id_999171719 Прочетете за безумието на сините фенове


Тагове:   победа,   Кръг,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене